Nemo Pubquiz 2017 wederom zeer geslaagd

Ondanks wederom dezelfde teams aan kop….. (redactionele toevoeging)

Op vrijdagavond 17 November was het zo ver! Ik nam deel aan de Quiz bij Duikteam Nemo met mijn team bestaande uit voornamelijk nieuwelingen (Annelie, Robbie, Wendy en mijzelf) en ervaren duiker Rene. 

De quiz was heel erg leuk en fantastisch georganiseerd. De rondes waren zeer divers zodat iedereen van mijn team een aantal vragen goed kon beantwoorden. 

In de literatuurronde wist Annelie te verassen met de quote van Max Havelaar, die kende zij gewoon! Rene is natuurlijk ijzersterk in alle duikvragen, van dijken tot zeedieren hij kende ze allemaal. Wendy was heel goed in de ronde met stripfiguren en Robbie wist de Prik te herkennen van de poster die in het clubhuis hangt. 

Kortom het was een ontzettend gezellige avond, waarbij we als nieuwelingen in elk geval niet als laatste zijn geëindigd. Voor volgend jaar zijn we al begonnen met lobbyen voor de muziekronde en een ronde met rap-teksten, dus maak jullie borst maar nat! Team Drijfseissies is klaar voor een revanche!

Nanda de Vree