Met spoed gezocht; barmedewerkers voor de zondagbar

Genieten we niet allemaal van onze koffie met tosti op zondagochtend? Ons biertje met bitterbal op vrijdagavond?
De barteams staan altijd voor ons klaar met een lach en een vers kopje koffie of een koud biertje. En passant leren ze de leden kunnen, zowel hun eet- en drinkgewoonten als de namen van kinderen, kleinkinderen en huisdieren.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is keep-calm-and-serve-with-a-smile-1-e1647789072176.png
Helaas komen deze welkome afleidingen van onze dagelijkse beslommeringen in de knel. Al een enige tijd loopt het aantal vrijwilligers dat de zondagochtend- of vrijdagavondbar wil draaien terug. Met het aantal barteams op de zondagochtend zijn we nu op een aantal gekomen dat een goed rooster moeilijk te maken valt.
De huidige teams draaien nu iedere 5 weken hun bardienst. Vakanties of ziekte zijn niet meer op te vangen.

Hierbij dus een dringend verzoek, aan alle leden, om je aan te melden voor de bardienst. Dit mag zijn als team, 2 personen voor de vrijdagavond, 2/3 personen voor de zondagochtend, of individueel.
Momenteel draai je 1x in de 5/6 weken een dienst. Maar, hoe meer teams de bardienst draaien, hoe minder vaak je een dienst hoeft te draaien.

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Veel vrijwilligers maken licht werk, dus meld je aan!

Aanmelden kan bij de secretaris op secretaris@duikteamnemo.nl, maar je kan ook altijd op vrijdagavond of zondagochtend een bestuurslid aanspreken.

Tot snel in ons vrijwilligersteam.

Hartelijke groet,
Erzsébet Oosterveld
Secretaris Duikteam Nemo