Vrijwilligers gezocht voor de bar en de vuldienst

De bar gaat weer open!

Afgelopen weekend hadden we een sneak preview van de zondagbar op het terras en na 5 juni mogen we ook de vrijdagbar weer in ere herstellen.
Ons barteam en vuldienst staan te trappelen om jullie weer heerlijke dranken, spijzen en zuurstof te serveren.
Helaas zijn het wel wat minder trappelende voeten geworden.

We zoeken daarom met spoed vrijwilligers. We zoeken vrijwilligers voor de vrijdagavond of zondagochtend bar, maar de grootste noodzaak ligt bij het vinden van vulmachinsten voor het bedienen van de compressor.

Momenteel hebben we 3 vulmachinisten en dat is te weinig. De heren draaien een tropenrooster. En geen vulmachinist betekent ook geen flessen vullen op de club, met een lege fles langs de waterkant staan of je fles tegen betaling laten vullen bij een van de duikcentra in de buurt.
Als vulmachinist ben je vrijdagavond en zondagavond een uurtje op de club waar je onder het genot van een drankje en een babbeltje met de leden even een aantal duikflessen vult. Kortom de ideale baan.

Dus heb je 1x per maand een uurtje vrij op de vrijdag en zondag, meld je dan aan! En dat kan op secretaris@duikteamnemo.nl.

Bij voorbaat veel dank!

Hartelijke groet,
Erzsébet Oosterveld
Secretaris Duikteam Nemo