Corona update 1 oktober 2020 – Clubhuis weer gesloten

Zoals bleek uit de persconferentie van afgelopen maandag zitten Nederland momenteel in de 2de golf van de corona-pandemie. Dit heeft helaas tot een verscherping van de corona-maatregelen geleid welke direct effectief werden.
Gelukkig hebben deze verscherpte maatregelen geen invloed op het zwemmen op zondagochtend. Deze trainingen kunnen ongestoord doorgang vinden, mits jullie met een mondkapje op naar het zwembad komen.

Voor het clubhuis heeft het echter wel gevolgden. Het clubhuis valt onder de sportkantines en moet tot nader order gesloten worden. Vooralsnog is dat drie weken, maar we houden jullie op de hoogte. Het is zuur, maar het is niet anders.

Voor vrijdag 23 oktober staat de uitgestelde Algemene Ledenvergadering gepland. Of deze doorgang kan vinden ofg in een andere vorm doorgang gaat vinden daar krijgen jullie zo spoedig mogelijk bericht over.

Met vriendelijke groet,

Peter Stöve
Voorzitter Duikteam Nemo