Duikvaker 2019

Op 2 en 3 februari is de Duikvaker, dé beurs voor duikers en snorkelaars. Natuurlijk is de boeken, de Duikspotter giftbox en schenken ze aandacht aan crowdfunding voor het WK onderwaterfoto- en videe NOB ook aanwezig! ze hebben dit jaar een stand (514) met VR-brillen en beelden, diversografie in Tenerife.

De NOB is ook, we in samenwerking met SummerLabb (stand 406) aanwezig bij ‘Vulstation de Veranderende Zee’. Zowel boven- als onderwater ervaren we de invloed van de klimaatverandering. Over de gevolgen, de ontwikkelingen voor de komende jaren en alle mogelijke oplossingen willen ze graag met jullie in gesprek. Het Vulstation wordt een kennisknooppunt tussen land en zee met nieuwsgierig makende verhalen, dialogen, voorbeelden, presentaties, quizzen en nog veel meer! Zien we jullie daar?

https://www.duikvaker.nl/