Gratis Duikteam Nemo sponsoren

Van de penningmeester,

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die Duikteam Nemo een warm hart toedraagt mogelijk om Nemo GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/

Op deze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Duikteam Nemo een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Duikteam Nemo kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Tijdens de testfase is er door een klein aantal leden al Euro 111,47 bij elkaar gebracht. Als we met z’n allen meedoen kunnen we dus een aardig bedrag voor de vereniging bij elkaar brengen! Het bestruur zal dit bedrag opzij zetten, zodat er door de leden beslist kan worden hoe het besteed wordt. (materiaal aanschaf, jubileumviering, etc.).

De penningmeester krijgt ieder kwartaal een update van Sponsorkliks met betrekking tot het gespaarde bedrag. Deze zal met de leden gedeeld worden. De commissies zijn altijd te zien voor de leden die meedoen op de website van Sponsorkliks.

Alvast bedankt voor jullie deelname!

Ad Ligthart
Penningmeester Duikteam Nemo

https://www.sponsorkliks.com/gfx/sk_lr_logos/licht_100_100.gif