AmstelveenZ Lentemarathon

Date/Time
Date(s) - 02/04/2017
All Day

Categories No Categories


Op zondag 2 april 2017 wordt de eerste AmstelveenZ Lentemarathon gelopen. Een mooi parcours van 42,195 km door de mooiste delen van Amstelveen en het Amsterdamse Bos. Nu is deze afstand niet voor iedereen weggelegd en daar heeft ook de organisatie rekening mee gehouden. Naast de hele en halve marathon is er ook de estafette-marathon. Drie lopers lopen ieder 10 km, de laatste loper loopt 12,195 km.

Nu weten we dat Nemo meerdere lopers binnen de club heeft voor wie de 10 km appeltje-eitje is. Daarom willen we 2 hardloopteams inschrijven voor de Keurslager Stronkhorst Estafette Marathon. Welke leden van Nemo nemen de uitdaging aan en lopen mee met de Nemo teams in de estafette marathon? Uiteraard zullen we (tegen vergoeding) zorgen dat de teams in mooie Nemo shirt meelopen in de estafette marathon. De kosten voor deelname en het shirt volgen zo spoedig mogelijk. We zijn nog met leveranciers voor de shirts in de slag. We zullen in principe 2 teams aanmelden, maar bij voldoende deelname is een 3de team niet uitgesloten.

Wil je meelopen in de eerste AmstelveenZ Lentemarathon als lid van het Nemo estafette team? Meld je dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 januari aan bij de secretaris Erzsébet Oosterveld op secretaris@duikteamnemo.nl . Voor meer informatie: http://avstartbaan.nl/lentemarathon/ . We zien graag jullie aanmeldingen tegemoet.

Met hartelijke groet,
Bestuur Duikteam Nemo

Bookings

Bookings are closed for this event.